Преди 16 години ние, Дора и Мария, създадохме Център за здраве и образование „Едикта“. Избрахме си за мото „Знанието притежава реална оздравителна сила!“ . Всеки ден, вече 5844 дни, работим, за да направим мото си реалност.

Щастливи сме, че по пътя към знанието и здравето срещнахме Вас, всички наши приятели и колеги, с които искаме да споделим този вълнуващ миг. Заедно се учим, развиваме се, допълваме познанията си и всеки от нас става по-добър специалист с помощта на околните.

Рождените дни по традиция са свързани с равносметка.

Ние бихме искали да Ви благодарим. Благодарим Ви за приятелството, за доверието, за уроците и за пътя, по който вървим един до друг.

В момента в нашия център работят лекари, психолози и терапевти – специалисти по хомеопатията, терапия на д-р Бах, скенар терапия, ирисова диагности, су джок, рефлексотерапия.

Дейността на центъра ни освен различни терапии включва организиране на следдипломна квалификация по хомеопатия за лекари по хуманна, дентална и ветеринарна медицина, провеждане на семинари и обучения с наши и чуждестранни лектори, издаване на книги, представителство на RadarOpus – софтуерът за професионалисти, и още много начиния, посветени на здравето и образованието.

Благодарим Ви, че вече 16 години сме заедно. Пожелаваме си още дълги години да работим за здравето!

Щастливи сме да съобщим, че ще отпразнуваме рождения ден на Център за здраве и образование „Едикта“ в Бургас със специално събитие.

На 1.11.2017 г., в Деня на народните будители, каним всички наши колеги, бивши и настоящи студенти по хомеопатия на среща разговор с д-р Аджит Кулкарни и д-р Дора Пачова на тема „За знанието и здравето“ – за знанието на лекаря и за неговото здраве.

Дата: 1.11.2017 г. от 18.30 часа
Място: читалище „Хамалогика“, ул. Шейново №24, Бургас

Ще се радваме да споделим заедно празника с Вас. Входът е свободен. Необходимо е да заявите участието си предварително на тел. 02/8465091 или по e-mail: info@edicta-bg.com до 29.10.2017 г. Почерпката е от нас, от Вас – доброто настроение.