16-17 май 2015

„Животът ни предлага осъществими алтернативи в нашето житейско пътешествие и ако се съпротивляваме, той ни изпраща препятствия.“ Фр. Кинслоу

Въвеждащ семинар

Въвеждащият семинар е насочен към поставяне на основата на подхода за себеизследване с инструментариума на астрологията и базиране на съзнанието ни в единственото обективно състояние – това на вътрешният свидетел.

Ще се запознаем с планетите, знаците и аспектите помежду им, какво представлява рожденната карта и как да работим с нея.

Ще започнем практики по квантово осъзнаване, през призмата на което да разглеждаме психологичните модели, описващи динамиката на индивидуалната психиката, заложени в рожденната карта.

В процеса на пробуждане на същността ни като духовни същества с човешко битие, ви предлагаме серия двудневни семинари, в които ще можете да осветлите, припознаете и изживеете естеството на душевната си природа, освобождавайки товара на моделите и убежденията замъгляващи взора към истинския живот – жив, насищащ, радостен и творчески сътворяващ се във всеки миг.

Астрологията е прекрасен инструмент, разкриващ ни енергийната динамика, с която борави душата в живота ни тук на Земята. Проследявайки през годините как се разгръща рожденната карта можем да използваме всеки миг за опознаване и осъзнаване на аспекти от многоликата ни природа. Самоосъзнаването в немалка степен е болезнен процес, изискващ изправяне пред скритите ни страхове, травми, несигурност. Зад всички тях, обаче стои една блаженна, любяща и независеща от време, пространство и житейски събития същност, в присъствието на която всички те се разтварят в своята мимолетност и илюзорност. Бидейки в състояние на квантово осъзнаване, сме в унисон с тази същност във всеки миг на вечното Тук и Сега, и без усилия й позволяваме да излекува и пресътвори живота ни в естествения и неподражаем ритъм на душата ни.

Именно такава е и целта на предстоящите семинари – с прости и достъпни практики да си възвърнем изначалния покой и доверие в живота, като наша първична и неизменна природа, в присъствието на които да осветлим и преобразим житейския си опит, насочени в собствен ритъм, белязан от астрологичният ни отпечатък.

Ето накратко основните обобщени теми, по които ще работим в хода на семинарите, като темите подлежат на преоформяне, в съответствие с личните потребности на участниците.

Очаквайте датите на следващите три семинара през юни и юли по теми: Здраве, Взаимоотношения, Съдба.

II- ри семинар: Здраве

Пълноценното здраве е възможно само когато сме в осъзнатост за същинската си природа. Отново с практики по развиване на квантово съзнание и с помощта на астрологичните индикации на здравето в рожденната карта, ще работим по изцеление на тялото, емоциите и житейското ни проявление.
Всички болести и неразположения са индикация, че не сме в унисон със същността си, че се отклоняваме от естествения поток на живота. Материята следва съзнанието и когато се научим / или си спомним/ как да не препятстваме свободното протичане на живота през телата и душите си, той ни дарява със здраве във всичките му аспекти – телесно, психическо, във взаимоотношенията с другите и със средата, социално здрав и свободен живот.

III- ти семинар: Взаимоотношения

Ще се научим да изграждаме здрави взаимоотношения с най-важният човек в живота ни – нас самите или нашата по-дълбока и истинска същност. Останалият свят, включително и най-близките ни – семейство, партньори, приятели, среда – са само огледални отражения на връзката ни със себе си. С помощта на партньорската астрология ще надникнем в личните си модели на свързване с другите, за да освободим обусловеностите и да се радваме на здрави и хармонични отношения с нашия свят.

IV-ти семинар: Съдба

В последния модул ще разгледаме, с помощта на прогностичната астрология, динамиката на разгръщане на личният ни път, за да използваме оптимално всеки етап от живота си за осъзнаване и пълноценно изживяване на многоизмерната ни същност. Ще се научим как и кога е най-добрият момент за насочване и претворяване на целите и стремежите ни, движейки се в хармония и без усилие с потока на живота, проявен през индивидуалната ни форма на духовни същества с човешко битие.

Семинарите ще ви дадат достатъчно астрологични познания, за да можете и за напред да проследявате ритъмът на душевната си динамика в осветляване на поредният етап на себеразгръщане и себеизразяване.
Веднъж месечно в двудневна програма ще бъде представена една от темите, в посочената по-горе последователност. А веднъж седмично, в дистанционна интернет връзка, ще можем да дискутираме, практикуваме или доизясняваме вълнуващите ви въпроси по разгледаната тематика. Ще получите и материали за онези теми от астрологичната част, които не са така достъпни, както и препоръчана литература за онези от вас, които искат по-задълбочено да изследват астрологичният език.

За информация и записвания можете да се обърнете към мен: Силвия Маринова на 0888 654 150, 0877 634 150 или в ЦЗО Едикта, с адрес: ул. Иларион Макариополски №2, ет.1, където ще се провеждат занятията.
Цена на всеки от семинарите с 2-дневна програма: 94лв.
При записване за всичките 4 семинара : 296лв.

Водещ: Силвия Маринова