АСТРОПСИХОЛОГИЧЕН  СЕМИНАР

ОЗДРАВИТЕЛНАТА СИЛА НА ТРАСФОРМАЦИЯТА

ПЛУТОНОВИТЕ КРИЗИ

Искаме или не, в животът си се сблъскваме със ситуации и обстоятелства, след които не сме вече същите. Така наречените житейски кризи изваждат най-мрачните и бурните ни чувства, раздирят душите ни и ни оставят сякаш в безпътица и без смисъл. В астрологията много често такива събития и състояния се бележат от Плутонови влияния. А Плутон е свързан с трансформацията, с онзи процес на себеразпад и събиране в нова форма, много по-устойчива и съзнателна, който ни помага да оздравяваме и израстваме.

Независимо дали преживявате болезнен разпад на връзка, загуба на близък човек или работа, или се сблъсквате с вътрешната нужда да преобразите животът си, защото душата ви „крещи”, че не можете да продължите вече по старому, или пък ваши близки преминават през тежък период на страдание, болест или мъка, този семинар ще ви помогне в безопасна среда да извадите най-болезнените си чувства и да ги пречистите, да постигнете по-добро съзнаване на смисълът на случващото се и как да излекувате себе си и животът си, за да продължите обновени. Ще работим с гнева, обидата, огорчението, вината и прошката. Ще усвоите техники и средства, с които да лекувате страданието и да стимулирате жизнеността и здравето. Защото – душевно или физическо – смисълът на страданието е само в надрастването му.

Семининарът е насочен към всички, които преживяват житейска криза или техни близки са в етап на болезнен преход; всички плутонианци или „скорпионови хора”, за които тези теми са битие; всички консултанти или работещи с травмирани, болни или страдащи хора; всички, които, тръгнали по пътя на духовно израстване периодично обновяват и трансформират живота си.

Семинарът ще се проведе на 16 март от 10 до 18ч. в ЦЗО Едикта, с адрес ул. Иларион Макариополски №2, ет.1

  • Записване до 15.03. 2014г / събота/ в офиса на ЦЗО Едикта или на тел. 0888654150.
  • За да извлечете по-голяма полза от семинара при записването си оставете точни рожденни данни, с които ще ви бъде изчислена рожденната карти, а ако имате такава, носетете я със себе си в деня на семинара.
  • Такса 60лв.
  • Водещ: Силвия Маринова – психолог и астролог

Очаквайте и следващите семинари от поредицата Астрология и здраве, както и Астротерапевтична