28 май 2016

Водещ: Мария Джонгова

Детето се роди…. Ами сега?!?

Какво се случва с домашните задължение?!? Къде отива свободното време?!? Имам ли време да стигна до фитнеса?!? Мога ли да свърша нещо за работата?!? Нали имах 10 минути, къде изчезнаха?!?

Все въпроси, която всяка майка има. Постепенно различни „второстепенни” активности отпадат, защото времето все не стига и е въпрос на оцеляване да изнамерите минутка-две за нещо важно. А важни неща има непрекъснато.

Може ли да бъде различно? Има и други варианти и ще ги намерим заедно. Основната задача е майката и детето от едно неразривно цяло да преминат към самостоятелност. Те винаги ще бъдат едно цяло, но не е нужно да прекарват цялото си време заедно. И това само ще засили връзката им.

Ще разгледаме какви са основните психологични задачи за майката и детето и как може да бъде орагнизирано оптимално времето – да има за себе си, за отдих, за лично развитие, за интимност с партньора и дори за работа.

Тренинг „Организация на ежедневието на майката” за всички, които се интересуват от темата. Ще обсъждаме различните варианти, различните видове време и всичко, което Ви интересува по темата.

Водещ: Мария Джонгова

Клиничен и консултативен психолог; Бахов терапевт; дъщеря, майка, съпруга, приятелка, леля, съседка, братовчедка; пътешественичка и изследовател на темите от години – не само с професионален интерес, а и в чисто житейски план.

  • Дата: 28 май 2016 (събота) от 10 до 14 ч.
  • Заявка за участие до 26 май 2016
  • Място: София, Център за здраве и образование „Едикта”

Здрави родители = щастливи деца – от Вашето емоционално и физическо здраве зависи здравето на Вашите деца.

Такса за участие: 40 лв.

Можете да заплатите в офиса на ЦЗО „Едикта“ или по банка.

Център за здраве и образование Едикта, София, ул Иларион Макариополски 2, ет. 1, 02/8465091

Банкова сметка:

„ЕДИКТА” ООД

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG25 UNCR 7000 1501 4935 63

BIC код: UNCRBGSF

Основание за плащане: Курс Ежедневието на майката 28.5.2016