На 29.09.2019 г., неделя, ви каним на свободна лекция, на която ще представим един различен вариант на продължаващият ни проект по Психосоматика.

След двугодишен опит от семинарите от цикъла Психосоматика, със съдействието и домакинството на ЦЗО Едикта, обмен на идеи и вашата обратна връзка, сега ви предлагаме една по-практически насочена форма на работа. Тя е за всички, които искат да подобрят здравето си, чрез разбиране и изграждане на жива връзка с вътрешните си душевни потребности. Болестта и проблемите с телесното функциониране могат да ни разкажат много за това къде е нарушено равновесието между душевната ни природа и посоката, в която върви животът ни. В този смисъл можем да погледнем на тях не като заплаха или притесняващо ни ограничаване, а като едно поле за разговор – разговор между душа и тяло, между психика и съзнание.

Добре дошли са всички, които се интересуват от темата.

С вас ще бъдат Силвия Маринова – психолог и психотерапевт под супервизията на БОАП К. Г. Юнг, и Мария Джонгова – клиничен и консултативен психолог, мениджър учебни програми в ЦЗО Едикта.

Начало: 11:30 ч.

Събитието е със СВОБОДЕН вход

Запазете мястото си на 02/8465091 или със съобщение до нас, за да осигурим максималния комфорт на всички присъстващи.