По метода на д-р Бах

С водещ д-р Тодор Господинов

15-16 март 2014

След създаване на системата от цветни есенции от доктор Бах по света възникват и нови системи от цветни лекове, така наречените постбахови есенции. Една от тези системи въниква и в Холандия, като тя се развива и обогатява и в наши дни. Нейните създатели Брам и Миип Заалберг работят от години по създаване на нови цветни есенции. Те патентоват и нов начин за изготвяне на есенции от живи цветя – използваните за есенцията растения не се откъсват.

Сред интересните и нови есенции, които те създват са лековете от гъби, от кокиче, от звездна светлина, комбинации за защита, личностно развитие и други.

За тези, които вече познават и работят с цветни есенции е полезно да знаят, че холандските и баховите есенции могат чудесно да се съчетават. С други думи те представляват едно естествено разширение и допълване, като могат да се използват и самостоятелно.

Характерно за есенциите е, че са с много добро качество и действат бързо и ефективно. При работата с тези есенции често се използва и една нова интересна форма на диагноза.

Семинарът е адресиран за всички, които се интересуват от възможности за личностно развитие и търсят помощ при работа за освобождаване на душевни блокажи.

Водещият на семинара, д-р Тодор Господинов, работи с холандските есенции от около 15 години.

Такса:   

  • 100 лева (при плащане до 11 март вкл.)
  • 120лева (при плащане след 11 март)

За предварително записване: ЦЗО „Едикта” – 02/8465091

Място – офис ЦЗО „Едикта”, ул. Иларион Макариополски № 2, София 1202

Начало – 9:30 ч.

Плащане – в офиса или по банкова път

NB! Ако правите плащане по банков път, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се обадите в офиса и да оставите данни за фактура и телефон за контакт!!!

Имайте пред вид, че понякога банковите преводи се бяват с 3-4 дни.

Банкова сметка:

„ЕДИКТА” ООД , УНИКРЕДИТ БУЛБАНК 7ми км

IBAN: BG25 UNCR 7000 1501 4935 63;

BIC код: UNCRBGSF

Основание – Курс Цветотерапия в съвремието

За лектора:

Д-р Тодор Атанасов Господинов

Дипломиран като лекар във ВМУ гр. Варна – през 1991 г. Тринадесет годишна терапевтична практика. От 1998 – частна практика.

От около шестнадесет години практикува цветолечение по метода на д-р Бах. Поддържа постоянни контакти с Бахов център в Англия, а също и с подобен център в Холандия. Познава и прилага в своята работа и други близки системи като австралийските цветя от пустинята. От няколко години постоянно използва в работата си и холандски есенции от цветя. Прилага Цветолечение като монотерапия или като част от комплексна програма за укрепване на здравето и изграждане на здравословен начин на живот (в съчетание с определен начин на хранене и движение, положителна мотивация и релаксация.)

Завършил е двугодишен курс по хомеопатия, начален курс по фитотерапия и курс по ирисова диагностика. Има няколко годишен опит във водене на курсове на тема холистична медицина, здравословно хранене, цветни есенции на д-р Бах. Притежава познания в областта на ароматерапията, използва в практиката си етерични масла повече от 7 години.