Уважаеми колеги,

Предстоят ни уютни дни и вечери с любими хора.

Пожелаваме Ви повече свободно време за Вас и Вашите близки!

Един от начините да го постигнете е като си подарите бързи и качествени инструменти за работа – като RADAR OPUSи Synthesis APP.

Коледна оферта

Synthesis APP на английски език съдържа пълна версия на Synthesis, включително ветеринарните рубрики. Можете да го изтеглите като мобилно приложение.

Търсите, намирате и създавате анализ, изпращате резултатите по електронната поща като pdf или да го включите в анализа на случая в RadarOPUS.

Пълната информация за Synthesis APP: http://www.archibel.com/synthesisapp.html

Synthesis APP е най-надеждният хомеопатичен реперториум за точно предписание и най-добри резултати в практиката. Създавате първоначалния анализ във всяка ситуация. Лесен за използване и с интуитивен интерфейс.

Демо версията на Synthesis APP.

Пълната версия на Synthesis APP.

Коледна оферта за Radar OPUS – последна възможност да се възползвате от сегашните цени – 3 програми на цената на една!

Изминалата година беше изпълнена с много промени и интересни събития.

Едно от тях беше излизането на пазара на последната версия на софтуерната програма RadarOPUS, която интегрира в себе си възможности за анализ на случаи, водене на пациентски досиета и над 800 тома справочни издания. Всичко това прави ежедневната работа с пациенти още по-ефективна и по-приятна.

Фирма ArchibelSA, Белгия, производител на програмата RadarOPUS, премина през много интензивни промени, за да ни предостави софтуер на световно ниво, за който работят Пол Херску, Ян Шолтън и Джеръми Шер, Джордж Витулкас, Раджан Шанкаран, Лиз Лалор и много други водещи хомеопати.

За своите лоялни клиенти и за своите нови партньори, компанията предлага програмата RadarOPUS на преференциални цени до 30.01.2015 г.

Започнете новата година с нова програма и нова жажда за знание!

За оферти и цени – Дарина Пачова, radar_eh@abv.bg

Светли празнични дни,

Екипът на ЕДИКТА