doraЛектор: Д-р Дора Пачова

Д-р Дора Пачова: лекар-хомеопат, магистър по хомеопатия, магистър по фамилна терапия; 21 години целодневна хомеопатична практика и консултиране на семейства.

 

Няма да Ви обучавам  да ставате половин лекари, но ще Ви покажа палитра от възможни методи и средства, с които да се чувствате по уверени и ефективни  докато получите квалифицирана помощ.

Ще поговорим за хомеопатия и други подходи от интегративното познание за човека. Важно е да можем да реагираме адекватно в различни ситуации, особено, когато сме на път или няма на кого да се обадим.

Модул 1: Хомеопатия за пътешественици и всякакви спешни ситуации

Есенцията на 23 години опит при пътешествия и консултиране на хора, нуждаещи се от първа помощ с хомеопатия.

Добрата реакция навреме може да ни спести неприятности, докато намерим помощ в непозната обстановка. Предлагаме Ви курс, който ще ви помогне да се насладите на приключението, празничните и почивните дни.

Този еднодневен семинар ще Ви спести нерви, време и средства, за да имате спокойствие и енергия за съществените неща в живота.

Кога?

11 юни 2016г., от 10 до 17 ч., с включена кафе-пауза и почивки.

Записване до 8 юни 2016

Къде?

Определяне на мястото според големината на групата

Модул 2: Подкрепа за всички, които „гледат” детето

Със сигурност сте си купили много книги и сте получили още повече съвети от близки, приятели и родители, които вече имат опит в отглеждането на деца. Получили  сте и съвети и от хора, които нямат никакъв опит.

Често се случва да ви обясняват, че травмирате детето с поведението си, че не  осигурите най-добра среда за развитие на потециала му и за да е здраво.

В този модул ще поговорим за:

  • емоциите, които детето предизвиква у нас – може би гняв, страх, вина, обида и всичко останало, което изпитваме, когато се опитваме да поддържаме хармонията около него;
  • сложните ситуации, в които попадаме ежедневно – с близките ни, с учителите и възпитателите, с партньора и с всички останали
  • за възможностите на хомеопатията, терапията на д-р Бах и други холистични методи
  • за конкретни ситуации и конкретни лекарства, с които можете да „оперирате” при нужда

Всичко това ще ви помогне

  • да оцелeете
  • да поддържате вътрешен мир и здраве
  • да изпитате повече радост при отглеждането на децата си
  • да разбирате и помагате по-ефективно на близките си

Таксата за участие във всеки модул е 90 лв. на човек. Ако доведете приятел, ще платите по 80 лв. на човек. Цени по договаряне за организирани групи от над 5 човека. Цена за двата модула – 150 лв. при предварително записване.

Изпратете въпросите си  до 8.06. 2016 г. на e-mail: info@edicta-bg.com

Групи в други градове – по предварително договаряне.

Център за здраве и образование „Едикта”

  • ул. Иларион Макариополски № 2, София
  • www.edicta-bg.com

Щастливи родители = здрави деца