маг.фарм. Бояна Иванова – билколечение, балансирано хранене

Биография:

маг.фарм. Бояна Иванова - билколечение, балансирано храненеЗдравейте. Аз съм Бояна Иванова, дипломиран магистър по ”Фармация” от Медицински университет – София и квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти” след завършено 3-годишно следдипломно обучение.

Интересът ми към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението ме отведе към света на билките. Фитотерапията е природосъобразно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми. За мен е удоволствие да споделям опита и знанията си в тази област като водещ и организатор на десетки семинари за билколечение и здравословно хранене.

Като ко-създател и автор в онлайн платформата „ForumZdrave.bg“ имам дългогодишен опит в изготвянето на авторски публикации за природолечение и здравословно хранене. Опитът и познанията ми в тези сфери ми дадоха стимул да разработя продукта Кулинарна таблица“, който помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно.

Понастоящем съм терапевт по билколечение и балансирано хранене в център „Едикта“. Прилагам подробна индивидуална оздравителна програма, която комбинира методите билколечение, нутритерапия и усвояване на нови полезни навици. Програма създадох като профилактично и оздравително средство за постигане на вашето най-добро здравословно състояние. Час за консултация можете да запишете на телефон: 0884-789-278.

Линкове: