Софтуер

Софтуер

RadarOpus: софтуерът за професионалисти

Софтуер

Demo версия на RadarOpus

Софтуер

Абонамент за RadarOpus

Софтуер

Synthesis APP

RadarOPUS предоставя на професионалистите хомеопати всичко, от което се нуждаят. Вярваме в нашата общност и искаме да помогнем на хомеопатите.

Предлагаме Ви широка гама подходи, най-многобройната библиотека и реперториумът Synthesis. Повече възможности за анализ за хомеопата означават повече възможности за нестандартно мислене и постигане на по-добри резултати.

Лято с RadarOpus

20% отстъпка за нови програми

20% отстъпка за избрани модули

Експертната система на Витулкас (V.E.S.)
Този модул комбинира различни стратегии на анализ, дава приоритет на малките рубрики (по афоризъм 153), извежда на преден план в анализа лекарства, базирани на симптомите на пациентите – с акцент върху ключовите симптоми. Благодарение на този подход, получавате резултати, различни от използването на обикновен математически анализ без указана от Вас различни интензивност на симптомите.

Ян Шолтън – пакет
Пакетът включва карта на химичните елементи по Ян Шолтън – описание на ключовите характеристики по серии (периоди) и етапи, както и книгите „Homeopathy and Minerals“, „Secret Lanthanides“, „Was Stories 2 – Homeopathic Lectures from a Sailing Trip on the Wad in the Netherlands“, „Homeopathy and the Elements“, „Wad Stories – Homeopathic Lectures from a Sailing Trip on the Wad in the Netherlands“. Цялото това познание е изключително полезно за ежедневната практика.

Реперториум на умствените характеристики на Джеръми Шер
Реперториумът е базиран на разработките на Джеръми Шер.
Ето какво споделя той: „Наричам реперториума „Реперториум на умствените характеристики“, защото тези характеристики са индивидуални за всеки пациенти; наблягам сериозно на качеството и точността. Това е реперториум, който увеличава шансовете Ви да направите точното предписание, спестява време и е лесен за употреба.

Идентификация на семейства на Ан Верварке (Remedy Finder)
Основните теми за различните семейства
Прецизни определения, които намирате лесно
Този иновативен модул Ви позволява без усилия да намерите по ключови думи подходящото за случая хомеопатично семейство и малките лекарства. Получавате достъп до теми, изрази и основна информация, структурирани от Ан Верварке на базата на практическия си опит и задълбоченото разбиране за „жизнения подход“ в хомеопатията.

Анализ на полярностите по Хайнер Фрай
Реперторизиране на случаи със силни и подчертани модалности, за да се изучат противопоказания в картините на лекарствата на базата на полярните симптоми на Бьонингхаузен. Уникалният метод на Хайнер Фрай Ви помага да постигате още по-добри резултати.

Миазми по Ортега
Задълбочените познания на д-р Ортега за миазмите е включено към най-важните симптоми в Synthesis Treasure Edition. Симптомите в Synthesis са означени с флагове, които посочват към кой миазъм се отнасят. Анализът на случая е на базата на доминиращия миазъм.

Boenninghausen PocketBook + Polar symptoms
Включва полярен анализ на симптомите, терапевтичния наръчник на Бьонингхаузен и PocketBook.

Енергийни картини на лекарствата по Филип Дегрот
Графичен модул, който представя физиологична карта на енергийните нарушения на 1300 лекарства. Чудесно допълнение към инстументите на практикуващия, който комбинира кинезиология, акупунктура и хиропрактика заедно с хомеопатия. Ценно практически помощник за  всеки, който изучава в дълбочина човешката патология.

Реперториум на сънищата на Филип Дегрот
Допълнение към реперториума Synthesis с множество рубрики

Защо да изберете RadarOPUS?

 • Изключително надежден помощник в ежедневната работа – Реперториумът Synthesis е символ на качество
 • За да имате избор и да се развивате професионално – Шор, Шолтън, Витулкас, Херску, Мастер, Верварке, Лалор, Фрай, Шер и други автори, представени със своите методи на анализ в една софтуерна програма
 • Специално разработен автоматизиран модул за записване на случаите и съхраняване на данните на Вашите пациенти
 • Постоянно обновяване на съдържанието, предоставяне на безплатни материали вкл. на български език – нови статии, книги, допълнения към реперториума и доказвания на нови лекарства
 • Справочници, методи за анализи и запазване на случаите на пациентите в една програма – това спестява време и дава свобода на мисълта Ви в процеса на работа

Имате нужда от още информация?

Посетете www.radaropus.com, за са видите повече за възможностите на RadarOPUS.

Ще се радвам, ако мога да Ви помогна в избора на най-подходящия RadarOPUS за Вас!

Можете да се свържете с мен на radaropus@edicta-bg.com или 0888 395 360

Защо да използвате RadarOPUS?

 • Менюта на български език и превод на текстове онлайн
 • Реперториум Synthesis
 • Лесен и удобен запис на информацията на пациентите
 • Впечатляващ брой книги в библиотека
 • Експертни модули за анализ
 • Гъвкав подход при анализа на случаи
 • Разумна цена и възможност за разсрочено плащане без оскъпяване
 • Отлична поддръжка и постоянни обучения

Възможност да наемете програмата с месечна такса – вижте ТУК.

Подробна информация за програмата можете да намерите ТУК.

Видео обучение за работа с RadarOpus на д-р Дора Пачова вижте ТУК.

Обучение за работа с програмата на английски език ТУК.

Facebook група „RadarOpus community”