Пловдив

Европейско училище по хомеопатия „Едикта” има удоволствието да Ви покани на обучение по хомеопатия за лекари – Въведение в хомеопатията (LargeIntroductoryCourseinHomeopathy).

Обучението ще се проведе в четири модула, в петък след обяд, събота и неделя в Пловдив. Предстои Модул 2, в който могат да се включат желаещите лекари по хуманна, дентална и ветеринарна медицина. След втория модул групата ще бъде затворена за нови участници.

Обучителната програма е сертифицирана от БЛС и Немска академия по хомеопоатия и природни науки.

Участниците в курса могат да продължат обучението си по стандартната програма на училището, която е 3 годишна и дава цялостна теоретична и практическа подготовка по хомеопатия и диплома от Европейски комитет по хомеопатия.

5 – 7 декември 2014

Модул 2, Пловдив

В програмата – Остри състояния и лечение с хомеопатия, Хомеопатични лекарства – начин на действие и потенции, Доказване в хомеопатията, Реперториум.

Лекторите:

  • д-р Василка Илиева, асистент в Катедра по фармакология на МУ Пловдив и Медицински колеж, Пловдив;
  • д-р Дора Пачова, магистър по хомеопатична терапия,
  • Мария Джонгова, магистър по клинична и консултативна психология,
  • д-р Атанас Гълъбов, лекар хомеопат

Участниците ще имат възможност да чуят от д-р Атанас Гълъбов за неговия опит и за двете книги, на които е автор – „Първа помощ с хомеопатия” и „Терапевтичен наръчник по хомеопатия”. Ще бъдат осигурени копия от втората книга на д-р Гълъбов, съгласно предварително изпратени заявки от участниците.

  • Място: Учебен корпус на Медицински университет Пловдив, Аудитория 5, ет. 2
  • За подробности и условия за участие:Мария Джонгова, 0887619693