6-7 декември 2014

(съчетание с Шуслерови соли, етерични масла, кристали и подправки)

Предлагаме Ви иновативно съчетание на различни холистични подходи към здравето. Д-р Господинов ще представи възможностите за съчетаване на различни терапевтични методи за постигане на най-добри резултати.

Как да съчетаваме есенциите на д-р Бах с Шуслерови соли? Какви са естествените отношения помежду им? Как работят заедно? Как да бъдем по-ефективни Бахови терапевти с помощта на Шуслеровите соли и обратно?

Цветните есенции, заедно с етеричните масла, кристалите и подправките се използват съвместно с терапевтична цел от най-дълбока древност. Те са били част от древната наука за жива и здравето Аюрведа.

Как да допълним своята терапия с препоръки за подходящи подправки, кристали и етерични масла? Как да направим живота си още по-пълноценен и здрав с подходящи съчетания от аромати, вкусове, добра енергия и атмосфера?

Това са част от въпросите, които оформят съдържанието на семинара.

Семинарът е подходящ както за терапевти, така и за всеки, който се интересува от природния подход към здравето и предпочита да укрепи здравето си с естествени средства.

 • Начало: 9:30 ч.
 • Място: офисът на Център за здраве и образование „Едикта”, Ул. Иларион Макариополски № 2, София
 • 02/8465091

Такса за участие:

 • При предварително записване до 3 декември 2014 г.: 150 лева
 • При записване 4 – 6 декември 2014 г.: 180 лева
 • Плащане на място в офиса или по банков път

Банкова сметка:

„ЕДИКТА” ООД , УНИКРЕДИТ БУЛБАНК 7ми km

IBAN: BG25 UNCR 7000 1501 4935 63;

BIC код: UNCRBGSF

Основание – Курс Терапия по метода на д-р Бах – ІІ ниво

NB! Ако правите плащане по банков път, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се обадите в офиса и да оставите данни за фактура и телефон за контакт!!!

Имайте пред вид, че понякога банковите преводи се бяват с 3-4 дни.

Допълнителна информация:

При записване за 2 курса и плащане предварително поне 3 дни преди датата на първия курс: 250 лева

При записване за 3 курса и плащане предварително поне 3 дни преди датата на първия курс: 350 лева

При записване за 4 курса и плащане предварително поне 3 дни преди датата на първия курс: 450 лева

При предварително заплащане и възникнали извънредни обстоятелства и невъзможност за посещение на курса, стойността на курса ще бъде възстановена на участниците, обадили се до 3 дни преди датата на курса в размер от 80 % от пълната стойност. При отказ от участие 2 дни до датата на курса, таксата не се възстановява. Център за здраве и образование „Едикта“ си запазва правото за промени и се задължава да уведоми своевременно участниците.

Курсовете по Терапията на д-р Бах с водещ д-р Тодор Господинов

 • Въведение в терапията на д-р Бах (I)
 • Терапията на д-р Бах – терапевтично приложение на есенциите (II)
 • Терапията на д-р Бах – различни подходи (III)
 • Терапията на д-р Бах за по-здрави и успешни в училище деца
 • Терапията на д-р Бах в съвремието – съчетание с Шуслерова терапия, ароматерапия и подправки
 • Холандски есенции

Д-р Тодор Атанасов Господинов

Дипломиран като лекар във ВМУ гр. Варна – през 1991 г. Тринадесет годишна терапевтична практика. От 1998 – частна практика.

От около шестнадесет години практикува цветолечение по метода на д-р Бах. Поддържа постоянни контакти с Бахов център в Англия, а също и с подобен център в Холандия. Познава и прилага в своята работа и други близки системи като австралийските цветя от пустинята. От няколко години постоянно използва в работата си и холандски есенции от цветя. Прилага Цветолечение като монотерапия или като част от комплексна програма за укрепване на здравето и изграждане на здравословен начин на живот (в съчетание с определен начин на хранене и движение, положителна мотивация и релаксация.)

Завършил е двугодишен курс по хомеопатия, начален курс по фитотерапия и курс по ирисова диагностика. Има няколко годишен опит във водене на курсове на тема холистична медицина, здравословно хранене, цветни есенции на д-р Бах. Притежава познания в областта на ароматерапията, използва в практиката си етерични масла повече от 7 години.