Каним Ви на първо по рода си събитие в България, организирано съвместно от Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и Център за здраве и образование ‘‘Едикта‘‘.

Ако сте емоционална натура и негативните емоции лесно нарушават равновесието ви, ако искате да внесете повече увереност и спокойствие в живота си, има различни възможности и ние ще Ви представим ТЕС и хомеопатия.

Стресовите ситуации, враждебната среда са предизвикателство пред здравето. При добра имунната система организмът се справя с определени вредни влияния и възстановява своя емоционален и физически баланс.

Хомеопатия и ТЕС хармонизират работата на всички органи, системи и енергийни структури в тялото. Балансираната им работа в единна мрежа наричаме здраве.

На това събитие ще разберете:

  • как с помощта на хомеопатия и ТЕС можете да овладеете внезапни негативни емоционални състояния.
  • ще ви запознаем с хомеопатични лекарства, които да ви бъдат под ръка при спешни негативни ситуации, когато ви задушават страх, гняв или ужас
  • ще научите какво представлява Основната рецепта в ТЕС и как да я прилагате върху себе си за освобождаване от негативни чувства.
  • ще научите как да подобрите здравето си като подобрите емоционалното си състояние

Програма:

  • 18:30 – 19:30 – лекция по хомеопатия с въпроси и отговори
  • 19:30 – 19:40 – почивка
  • 19:40 – 20:40 – демонстрация на ТЕС – лекция с групова практика
  • 20:40 – 21:00 – въпроси и отговори

Вход: 15 лв на място

За да се запишете попълнете формата за записване

Местоположение

София, Хотел Централ, Бул. Христо Ботев 52

Внезапна уплаха, страх, гняв, възмущение и др. емоционални състояния провалят концентрацията и самочувствието ни. От друга страна те се отразяват и на здравето ни като претоварват вегетативна нервна система, която поражда остри психосоматични симптоми като сърцебиене, задушаване, безсъние и др. Прилагането на медикаменти дава множество странични ефекти и хората търсят алтернативни подходи. Съчетаването на хомеопатия и енергийна психология може да даде бързи и ефективни резултати без употреба на химически вещества.

Способността да изпитваме различни емоции е част от механизмите ни за добра адаптация. Емоциите придават цвят на живота ни, но когато те станат прекалено интензивни или се задържат прекалено дълго в нас, могат да станат причина за нарушаване на равновесието в организма (хомеостазата), в резултат на което е възможно да се появят различни заболявания.

Ще Ви представим модели за здраве и болест, използвани в хомеопатията и енергийната психология, разкриващи връзката между физическото тяло и емоциите на човека.

Техниките за емоционална свобода (ТЕС) е най-популярния метод от енергийната психология и се оценява като един от най-големите пробиви за последното столетие в областта на лечението на тяло-ум. Представлява потупване на акупунктурни точки, докато се мисли и говори за даден проблем (негативна емоция или болка).

Методът е прост, усвоява се буквално за минути, и дава изключителни резултати за емоционални, психологически и физически проблеми като паник-атаки, пост-травматичен стрес, депресии, фобии, безсъние, високо кръвно и т.н.. Всеки може да прилага ТЕС самостоятелно, ето защо е толкова подходящ когато ни залеят неприятни емоции.

Хомеопатията е метод с над 200 годишна история и доказан успех в лечението на соматични и психосоматични състояния.

Хомеопатичните лекарства представляват енерго-информационни стимули, които помагат на организма да се освободи от негативните емоции по специфичен начин.

Когато използвате ТЕС и хомеопатични лекарства навреме, предотвратявате фиксирането на негативните емоции и възникващите от това усложнения в голям процент от случаите. Някой от лекарствата можете да използвате и за облекчаване на симптоми в хронични състояния, докато получите професионална хомеопатична помощ.

Заповядайте на 16 юни от 18.30ч до 21.00 часа в Хотел Централ на демонстрацията

Как да се справим с негативните емоции – с хомеопатия и ТЕС

Водещи:

DoraД-Р ДОРА ПАЧОВА – лекар-хомеопат с 23-годишна практика и активна дейност за разпространение на този лечебен метод в България, директор на Център за здраве и образование „Едикта“.

Освен интервютата в медиите и лекции по различни здравни теми, д-р Пачова преподава класическа хомеопатия на лекари по хуманна, дентална и ветеринарна медицина у нас и в чужбина.

Председател е на Асоциация на лекарите хомеопати в България, член на Подкомитета по образование на Европейския комитет по хомеопатия, представител на България в Международната медицинска хомеопатична лига. Д-р Пачова е редовен участник в международни научни форуми по хомеопатия.

Какво трябва да съдържа „спешната домашна хомеопатична аптечка“? – участие на д-р Пачова в предаването „Духът на здравето“ по bTV.

IrenaИРЕНА РЕЛЬОВСКА-БАРТЪН – председател на БАРЕП.

Единствената българка с академичен сертификат по ТЕС от създателя им Гари Крейг; член на международната асоциация за развитие на меридианните техники ААМЕТ International, преподавател по енергийна психологиякъм Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания).

Ирена посвещава силите си повече хора в България да направят техниките от енергийната психология част от живота си.

Гледайте гостуването й в психологическото предаване по телевизия BulgariaOnAIR посветено на Техниките за емоционална свобода (ТЕС).