19 юли 2023 г. от 17:00, Бургас

Регионална библиотека „Пейо Яворов“, ул. „Св.Св. Кирил и Методий“ 41

Представяте ли си какво би било, ако можете да имате всичко, което поискате, в която и да е област: материално и финансово изобилие, дълбоки и пълноценни взаимоотношения с любов и разбирателство, бизнес успехи, повече клиенти и приходи, осъществяване на проектите ви, всичката енергия, която ви трябва, за да влезете в блестяща форма, здраве във всички клетки на тялото ви, духовно умиротворение и пълнота, които хранят душата ви. Съзнателно, може би това ви се вижда невъзможно. Но ако накарате подсъзнанието си да работи за вас, изобилието може да стане реалност в живота ви.

Елате на представяне на книгата с демонстрация

Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС и Ирена Бартън

  • Кога: 19 юли 19.00 – 20.30 ч.
  • Къде: Регионална библбиотека „Пейо Яворов“ – Бургас, конферентна зала

Изобилието е начин на мислене и манталитет.

Ако искате повече благополучие в живота си ще е нужно да разчупите нагласите си за оскъдица и недостиг и то на дълбоко, подсъзнателно ниво. Ирена ще отговори на въпросите:

  • Защо несъзнателно блокирате изобилието в живота си?
  • Как да използвате подсъзнанието си за привличане на изобилие?
  • Как да владеете личната си сила?
  • Как да спрете да отлагате щастието си?

Най-важното е, че ще участвате в груповата ТЕС-практика за привличане на изобилие с Ирена. ТЕС (Техники за емоционална свобода) са новаторски научно подкрепен метод от енергийната психология, който променя заученото от мозъка. Потупването ще пренастрои подсъзнанието ви за нови начини на мислене и вие ще изпитате осезаема промяна в тялото си.

ТЕС са мощен метод за психологическа трансформация, който се използва от световно известни мотивационни лектори като Тони Робинс, Джак Канфилд, Уейн Дайър и Пол Маккена в техните семинари заради незабавния му ефект.

Никой не потупва с ТЕС както Ирена! Използвайте възможността да потупвате с нея на живо в България!

В края на събитието ще имате възможност да си вземете книгата с автограф от автора.

За да си запазите място попълнете данните си във ФОРМАТА

За автора:

Ирена Рельовска-Бартън е международен Мастър-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy и единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя му Гари Крейг. През 2014 г. основава Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и въвежда метода Пренареждане на Матрицата в България.

След успешна банкова кариера до 2009, Ирена избира пионерската област на енергийната психология в България. Тя е първата българка, която от 2010 г. прилага Пренареждане на Матрицата. От тогава насам е консултирала няколко хиляди души и е обучила над 250 практици по ТЕС и Пренареждане на Матрицата от България, Великобритания, Румъния, Германия, Италия, Испания, Сърбия, Македония, Турция. От 2017 г. Ирена живее и преподава ТЕС във Великобритания.

КАРЛ ДОСЪН

ТЕС Мастър, създател на Пренареждане на Матрицата и автор на Хей Хаус

„Има много книги по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, даже и на български език. Но едва няколко, броят се на пръстите на ръката, казват как да използваш силата на ТЕС, за да постигнеш изобилие. Това е първата книга на български на тази тема и е написана от най-добре обучения и най-опитен практик и преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в България. С Ирена си в сигурни ръце. Нейната книга ще ти помогне да премахнеш „слепите петна“, които блокират изобилието в подсъзнанието ти. Потупването ще промени изключително много теб и твоя живот. Ирена е подготвила чудесни примери и практики, които лесно можеш да последваш.“

За да си запазите място попълнете данните си във ФОРМАТА