21 март 2019 г.
18:30 ч.
Парк-хотел Москва, София

За да запазите своето място, моля попълнете формата.

Създателката на Пренареждане на Матрицата на раждането, Шарън Кинг ще проведе отворена демонстрация в София. Събитието ще завърши с подписване на книгата й “Излекувай раждането си, излекувай живота си“, която е преведена на български, румънски, немски и корейски език.

Вашето ново начало започва тук!

Много хора не осъзнават колко е важен процеса на раждането ни за развитието на нашите убеждения и за начина, по който възприемаме света.

Времето, което прекарваме в утробата, споделяйки преживяванията и емоциите на майка си, самото раждане и първите шест години от живота ни ни превръщат в човека, който сме днес.

Съвременните намеси в естествения родилен процес могат да ни оставят с усещането, че не принадлежим никъде, че сме отделени от света, че сме изоставени, изолирани, че не сме достатъчно добри или че не можем да бъдем обичани.

Осиновените деца или деца, които са прекарали дълго време под чужди грижи имат усещане, че са отхвърлени, че не са достатъчно добри и не могат да осъществят дълготрайни взаимоотношения с другите.

Изненадващо много хора помнят своето раждане, усещането за отделяне от майка си и дори загубата на близнак в утробата.

Самите вие може да сте имали травмиращо преживяване с раждането на вашите деца поради обстоятелства извън вашия контрол или не сте могли да забременеете или вече сте бременни и се страхувате от раждането.

С помощта на ТЕС и Пренареждане на Матрицата можем да се върнем и да освободим емоциите, свързани с тези травми и да създадем ново преживяване и нова система от убеждения.

Прилагайки специални техники можем да пресъздадем родилния процес и да осъществим съвсем естествения при подходящи обстоятелства процес на свързване на майката с детето.

Пренареждане на Матрицата на раждането се прилага за следните случаи:

 • Страх от раждане и усложнения при раждането
 • Травматично раждане
 • Подтиснати спомени за собственото травматично раждане
 • Осиновяване
 • Трудности при забременяване
 • Спонтанни аборти и загуба на бебе (близнак, новородено)
 • За нормално раждане след секцио
 • Изправяне на седалищно разположено бебе
 • Следродилна депресия
 • Нежелани бебета, аборти;
 • Оцеляване след нежелана бременост (потиснат спомен)
 • Усложнения при бременност
 • Грубо отношение по време на раждане

За водещата:

Отворена демонстрация по пренареждане на матрицата на ражданетоШарън Кинг, създателка и директор на “Ново Магическо Начало“ и автор на “Излекувай раждането си, излекувай живота си” работи в областта на емоционалното здраве от 19 години. Пътуването й започва, когато убиват сродната й душа и тя е принудена да се справя с емоционалните предизвикателства, свързани с това. Научила се не само как да ги преодолява, но и как да трансформира емоциите си на много дълбоко и фундаментално ниво. Личната криза не била краят, а се превърнала в ново начало и дълбоко лично търсене как емоциите влияят на нашето здраве и благополучие.

Шарън учила при безброй водещи учители в полето на емоциите, енергията и здравето. Постепенно започнала да обединява наученото и да го усъвършенства. Години наред специализирала върху преживяванията по време на раждането и как те влияят на емоционалното здраве по време на детството и в по-късните години. Разработила протоколи за Пренареждане на Матрицата на раждането, които се превърнали в крайъгълен камък в техниката за самопомощ, наречена Пренареждане на Матрицата. Става водещ специалист в тази област и нейните техники са публикувани в книгата “Пренареждане на Матрицата с ТЕС”, издадена от издателския гигант Hay House през август 2010. Книгата й “Излекувай раждането си, излекувай живота си” излиза през септември 2015 г. и вече е преведена на румънски и български език.

Сега продължава се развива своите техники и да прави семинари и обучения по целия свят. В момента се специализира да обучава хората как да намерят жизнената си цел, да изчистят моделите на предците си и да работят с миналите си животи. По този начин разширява работата по Пренареждане на Матрицата на раждането и им позволява да открият това, за което са дошли на Земята със семинара върху Матрицата на жизнената цел.

Шарън е чест лектор на уебинарите от програмата за Пренареждане на Матрицата, които се посещават от хиляди практици по Пренареждане на Матрицата и ентусиасти от целия свят.

Едно от основните й качества е способността й да отключва потенциала на хората. Тя е интуитивна и състрадателна и може да помогне на хората като освети блокажите им и внимателно ги трансформира, комбинирайки емоционална и енергийна работа. Поради това работата й печели популярност из целия свят.

Обича да работи и с цветове и използва системата Цветно огледало и лечебния вариант – Дикша в своята мисия да пробужда, трансформира и помага на другите да направят същото.