Homeopathic School „EDICTA”

Лицензирано училище по хомеопатия

Уважаеми Колеги, с удоволствие Ви представяме д-р Хайнц Витвер – Швейцария, който ще открехне завесата на

ЛАНТАНИДИТЕ

на 8-9 февруари 2014г

Лантанидите са за тези хора, които обръщат повече внимание на вътрешната си стойност,  отколкото на успеха, силата и богатството. Те се опитват да победят тъмната си страна и да станат добри хора, а не да бъдат богати и известни.

Елате и се запознайте с лантанидите!

Те ще направят вашата практика още по-успешна !

Лантанидите

Д-р Хайнц Витвер защитава докторат по химия и след това започва следването си по медицина. Хомеопатичното си обучение провежда при д-р Йост Кюнцли и  в Швейцарския хомеопатичен институт (SHI) в Цуг с ръководител д-р Мохиндер С. Юс.  Работи две години  като асистент към SHI, а от 13 години има самостоятелна практика в Килхберг, близо да Цюрих. Той преподава заедно с д-р В. Шпрингер, д-р А. Рихтер, Ян Шолтън и др.

Хайнц Витвер е провеждал семинари на теми:  „Слабо познатите сифилитични полихрести“, „Травма и Хомеопатия“, „Лекарства от млека“, „Лантаниди“, „Пренатална травма“ и „Лекарства от пеперуди“ в Цюрих, Базел и Мюнхен.

Д-р Витвер   обучава  групи  хомеопати с дългогодишна практика по програми за продължаващо обучение (continued  homeopathic education) като интегрира елементи от иновативните  методи с класическия начин на предписание.

Д-р Хайнц Витвер участвува като съавтор на  д-р Волфганг Спрингер в  книгата  “Kombinierte Arzneimittel in der Homöopathie – Restposten”, публикува статии в  списанията “Homeopathic Links” and “Spectrum of Homeopathy”.

 

СОФИЙСКИЯТ СЕМИНАР за ЛАНТАНИДИТЕ

Главният фокус  е разбиране на лантанидите  чрез клинични случаи.

Семинарът ще започне с кратко въведение в периодичната ситема на химичните елементи според Ян Шолтън. Ще бъде обяснено значението и темите на различните серии и  стадии и на анионите.

Участниците ще получат  напечатани на български език случай и ще имат възможност за практическа работа.

Лекторът постепенно ще ни води от по –прости към по-комплицирани случаи.

Откриването  на схемите за есенцията на хомеопатичните лекарства, които са в основата на хомеопатичните ни познанията за периодичната система на химичните елементи и на растителното  царство, са дар за хомеопатите от Ян Шолтън.  Това е забележителен напредък в историята на хомеопатията.

По отношение на минералното царство несъмнено  най-ценен  негов принос е  въвеждането  на лантанидите, защото всички те са лекарства за хора, които желаят да бъдат лекувани по-скоро  хомеопатично отколкото алопатично.

Лантаниди е наименование на група сходни елементи в периодичната система. Към нея се причисляват лантанът и следващите го 14 елемента – церий, празеодим, неодим, прометий, самарий, европий, гадолиний, тербий, диспросий, холмий, ербий, тулий, итербий и лутеций. Всички лантаниди са метали и се обозначават също като елементи от лантановия ред. Те са част от групата на редкоземните метали.

Семинарът ще бъде признат за продължително хомеопатично обучение от АЛХБ (continued homeopathic study според стандартите на ECH)  .

Такси за участие:

  • Такса участие (2 дни): 280 лв.
  • Такса за притежатели на карта „Едикта” и за членове на АЛХБ: 240 лв.
  • Такса участие 1 ден ( без отстъпка!): 140 лв.
  • Такса студенти по хомеопатия: 200 лв.

Място:

БЕСТ УЕСТЪРН ПЛЮС Бристол Хотел, София

София 1303, бул. Христо Ботев 69, Tел. 02 980 4444

Време на провеждане:

08 февруари 2014 г. (събота)   Лекции: 9:00 до 18:00 ч.

09 февруари 2014 г. (неделя)   Лекции: 8:30 до 16:30 ч.

NB!!! Материали ще бъдат раздадени само на колегите, заявили предварително участие по мейл или на телефоните в офиса!!!

С най-добри пожелания! Очакваме Ви!

 

д-р Дора Пачова & Мария Джонгова

За допълнителна информация:

Център за здраве и образование “ЕДИКТА”

София 1202, ул. „Иларион Макариополски” №2,

e-mail: edicta@abv.bg, телефон: +359 887 619693

Банкова сметка:

„ЕДИКТА” ООД, УНИКРЕДИТ БУЛБАНК 7ми

IBAN: BG25 UNCR 7000 1501 4935 63;

BIC код: UNCRBGSF

Основание: Семинар Февруари 2014 г.

* Отстъпка за членове на АЛХБ при платен членски внос за първата половина на 2014

* Отстъпка за членовете на ПРОГРАМА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА „ЕДИКТА”

Карта за членство се издава на всички наши колеги, които са присъствали поне на 7 от проведените от нас международни семинари за последите 5 години.

на всички, преминали основен курс на обучение в ЦЗО „Едикта” и участвали в поне 4 международни семинара до момента.

Картата се издава по време на семинара срещу сертификат за завършен основен курс и/или сертификати за участие в Международни семинари, организирани от ЦЗО „ЕДИКТА” и European School for Homeopathy.

NB!! Желателно е колегите, които нямат карти, а имат право на такава, да се обадят предварително в офиса на ЦЗО “Едикта”

                                                                                                          ЦЗО „Едикта“