Настрой подсъзнанието си за изобилие с Техники за емоционална свобода

Настрой подсъзнанието си за изобилие с Техники за емоционална свобода

Ирена Рельовска – Бартън

Настрой подсъзнанието си за изобилие с Техники за емоционална свобода

Издателство Едикта

ISBN: 978-619-90090-8-6

Купи книгата сега

„Настрой подсъзнанието си за изобилие с Техники за емоционална свобода“ е за изобилието във всички негови измерения – взаимоотношения, самоувереност, щастие и успех, финансово и лично благополучие. Ирена ще ви помогне да заявявате себе си уверено, да смените нагласите си по отношение на изобилието и да спрете да се самосаботирате. Когато паднат вътрешните ви бариери, ще се осмелите да приемете цялото изобилие, което Вселената има за вас.

Как да имате повече изобилие в живота си?

Как да използвате подсъзнанието си за привличане на изобилие?

Как да заявите себе си по-самоуверено?

Как да изключите гласа на Вътрешния си критик?

Как да спрете да отлагате щастието си?

Ако търсите отговор на някои от тези въпроси, то тази книга е точно за Вас и сега е най-подходящият момент да поканите изобилието в живота си.

Потупвайте с осемте специално разработените ТЕС практики, за да махнете несъзнателните си ограниченията, да настроите подсъзнанието си за нови начини на мислене и действия, които са в синхрон с желанието ви да живеете пълноценно и щастливо в изобилие.

Представете си какво би било, ако имате всичко, което желаете, в която и да е област? Поискайте от Вселената и осъществете най-величествената представа за себе си като приемате и създавате изобилие с лекота.

„Има много книги по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, вкл. на български език. Но едва няколко, броят се на пръстите на ръката, казват как да използваш силата на ТЕС, за да постигнеш изобилие. Това е първата книга на български на тази тема и е написана от най-добре обучения и най-опитен практик и преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в България.

С Ирена си в сигурни ръце. Нейната книга ще ти помогне да премахнеш „„слепите петна“, които блокират изобилието в подсъзнанието ти. Потупването ще промени изключително много теб и твоя живот. Ирена е подготвила чудесни примери и практики, които лесно можеш да последваш.“

Карл Досън

ТЕС Мастър, създател на Пренареждане на Матрицата и автор на Хей Хаус

За автора

Ирена Рельовска-Бартън е международен Мастър-преподавател и практик по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy и БАРЕП, единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя му Гари Крейг. Член e на най-голямата професионална организация в света по ТЕС EFT International, чийто богат организационен опит прилага в създаването на БАРЕП. Член на британската Guild of Energist, британска професионална организация.

След успешна кариера в банковата сфера до 2009, Ирена избира пионерската област на енергийната психология в България. Тя е първата българка, която от 2010 г. прилага Пренареждане на Матрицата. От тогава насам е консултирала няколко хиляди души и е обучила над 250 практици по ТЕС и Пренареждане на Матрицата от България, Великобритания, Румъния, Германия, Италия, Испания, Сърбия, Македония, Турция.

Многократно представя ТЕС и Пренареждане на Матрицата в телевизионни интервюта. Организира живи демонстрации и събития, публикува статии и видеа, така че енергийната психология да стигне до повече хора. Благодарение на експертното познаване на терминологията на български и английски език, Ирена участва в редактирането на преводите на книги посветени на Пренареждане на Матрицата и на Пренареждане Матрицата на раждането на български.

От 2017 г. Ирена живее и преподава във Великобритания. Там е доброволец в благотворителни организации, подкрепящи обгрижващите членове на семейства. Освен ТЕС и Пренареждане на Матрицата тя води семинари по управление на стреса и compassion fatigue сред помагащите професии. В България преподава веднъж годишно ТЕС и Пренареждане на Матрицата.

Основател и председател на Българската асоциация за развитие на енергийната психология БАРЕП (от 2014 г.), сдружение с цел популяризиране на енергийната психология, което въвежда стандарти в обучението, най-добри професионални практики и кодекс за етично поведение на членовете си. С помощта на преподаватели от Великобритания въвежда качествено обучение по енергийна психология за психолози, лекари, хомеопати и други специалисти от помагащите професии в родната си страна.